Underground Metal Zone

Monday, January 18, 2010

Crow Zero - Keychain Metal Chrom



Keychain crow zero khas untuk peminat-peminat fanatik filem Crow Zero. Barang yang mesti menjadi salah satu koleksi anda. Anda juga boleh jadikan sebagai dog tag (buah rantai)

Harga : RM 20.00 (Free Shipping)

Tempahan boleh di buat melalui email aku : algojo_metal@yahoo.com atau h/p : 019-8722700
posted by algojo metal at 12:09 AM 0 comments

Sunday, November 16, 2008

Ahli Kelab WIngs







Bagi pengikut keras band rock Wings, ada berita baik untuk anda... Aku juga salah seorang peminat wings :). Wings baru saja melancarkan ahli kelab peminat mereka yang di gelar "sayap-sayap wings"

Keterangan lanjut boleh layari www.sayap2wings.com daftar menjadi ahli dan dapatkan kad keahlian dan t-shirt kelab sahabat tersebut.

posted by algojo metal at 11:36 PM 1 comments

Monday, September 1, 2008

Sil Khannaz Theme for Sony Ericsson Mobil Phone

Aku saja-saja create theme nie.. untuk simpanan aku... tp klu ada siapa-siapa nak jadikan koleksi peribadi blh lah download. Tp theme ni sesuai untuk phone Sony Ericsoon model K750, K600, W700, W800

Klik gambar preview di sebelah untuk download
posted by algojo metal at 10:24 PM 1 comments

Sunday, November 25, 2007

Winamp Skin Sil Khannaz






Khas untuk peminat-peminat Sil Khannaz. Inginkan skin
winamp anda lebih menarik. Download skin di bawah.
Klik gambar skin tersebut untuk download
atau untuk mendownload kesemua
skin Sil Khannaz di bawah klik di sini

Sebarang maklum balas sila emailkan ke :
algojo_metal@yahoo.com


































Bonus winamp :-
As-Sahar & Cromok winamp skin
klik gambar untuk download



posted by algojo metal at 7:43 AM 0 comments

Sunday, May 6, 2007

Dolar Gratis




PasarBisnis



posted by algojo metal at 3:58 AM 0 comments

Saturday, May 5, 2007

Koleksi Video live band

Aku ada upload beberapa video dan share daripada bebudak metal yg lain.
Klu nak tengok boleh ke www.youtube.com/algojometal
Sesiapa yang ada video best-best... blh lah "add me friends" kita blah share-share video :)
posted by algojo metal at 10:06 PM 0 comments

Webmaster Underground-zone

Selamat datang ke blog saya. Khas untuk pengemar-pengembar muzik underground metal khasnya.

Mungkin sebelum ini ada yg sdh pernah mengunjungi website aku di
www.underground-zone.cjb.net tetapi atas kesibukan yang ada.. aku dah tak update website tu lagi... tetapi sesiap yang ingin melihat isi kandunganya.. website tersebut masih boleh di kunjungi
posted by algojo metal at 9:27 PM 0 comments